oxoweb829347
Cymatics de wetenschap van zichtbaar gemaakt geluid!

Cymatics de wetenschap van zichtbaar gemaakt geluid!

Cymatics de wetenschap van zichtbaar gemaakt geluid!

 

Trillingen liggen ten grondslag aan alle materie in het universum. Geen enkele materie kan bestaan ​​zonder vibratie.

De CymaScope is het eerste wetenschappelijke instrument dat een visueel beeld kan geven van geluid en trillingen op manieren die voorheen aan het zicht onttrokken waren. Toen de microscoop en telescoop werden uitgevonden, openden ze vergezichten op rijken waarvan men niet eens vermoedde dat ze bestonden.

 

Het feit dat de mens voor een groot gedeelte water uit water bestaan, maakt de ontdekkingen die zijn gedaan met de Cymascope extra interessant. 

Trillingen liggen ten grondslag aan alle materie in het universum. Geen enkele materie kan bestaan ​​zonder vibratie.
De CymaScope is het eerste wetenschappelijke instrument dat een visueel beeld kan geven van geluid en trillingen op manieren die voorheen aan het zicht onttrokken waren. Toen de microscoop en telescoop werden uitgevonden, openden ze vergezichten op rijken waarvan men niet eens vermoedde dat ze bestonden. De CymaScope heeft hetzelfde potentieel als de microscoop en telescoop. 
Als we de geluiden om ons heen met onze ogen zouden kunnen zien, zouden we ontelbare holografische bellen zien, elk met een caleidoscopisch patroon op het oppervlak. Cymatics is de wetenschap van zichtbaar gemaakt geluid. Het is gebaseerd op het principe dat wanneer geluid een membraan ontmoet, zoals uw huid of het wateroppervlak, het een onzichtbaar patroon van energie afdrukt. Met andere woorden, de periodieke trillingen in het geluidsmonster worden omgezet en worden periodieke waterrimpelingen, waardoor prachtige geometrische patronen ontstaan ​​die het ooit verborgen rijk van geluid onthullen.

Met bepaalde frequenties ontstaan patronen in het water die overeenkomstig zijn met patronen die we in de dierenwereld zien, zoals schildbpadrug, pissebedden en zeesterren.


Geniet van onderstaande video en inspirerende website!

https://youtu.be/hkVP_6TqfxAhttps://youtu.be/rLs7iMPDSLw

https://www.cymascope.com/

 

 

 

Geplaatst door 28-10-2021 Wetenschap, Ontwikkelingen, Bewustwording 1283

Nieuws categoriën

Blog zoeken

Nieuwsarchief

Menu