oxoweb829347

Aquapeak logo
Aquapeak Service - Installatie en onderhoud

Bij onze waterzuiveringsapparatuur leveren wij volledig professionele installatie- en onderhoudservice door heel Nederland.

Onderhoud is en blijft noodzakelijk op de uw drinkwater optimaal van kwaliteit te houden.

Alle installatie- en onderhoudsafspraken worden in overleg met u persoonlijk afgesproken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Of bel ons

010-20 02 686

Toont 1 - 3 van de 3 items
 • 220,00 €
  Wij maken een afspraak met je voor installatie. Onze monteur plaatst de Aquapeak Ultimate in het keukenkastje, sluit deze aan op je waterleiding en op de Quooker. Extra kosten Als onze monteur moet boren in een marmeren of hardstenen aanrechtblad wordt een toeslag van € 30,- berekend.* Voor de Pressure Booster en voor de Quooker is een electra...
  19 - 0 - - 0
  Bekijk
 • 150,00 €
  Wij maken een afspraak met je voor installatie. Onze monteur plaatst de Aquapeak Ultimate in het keukenkastje, sluit deze aan op je waterleiding en op een Aquapeak zuiver waterkraan. Extra kosten Als onze monteur moet boren in een marmeren of hardstenen aanrechtblad wordt een toeslag van € 30,- berekend.* * Let op, schade als gevolg van boren is voor...
  17 - 0 - - 0
  Bekijk
 • 140,00 €
  Het jaarlijkse onderhoud van de Aquapeak Ultimate bestaat uit het vervangen van de combinatie filter. Dit onderhoud is inclusief een nieuwe filter.
  16 - 0 - - 0
  Bekijk
Toont 1 - 3 van de 3 items

Aquapeak installatie en onderhoudsservice

Aquapeak werkt met professionele servicemonteurs die ervaren zijn in het plaatsen en onderhouden van waterfilters, waterontharders en andere waterbehandelingsapparatuur thuis en op kantoor.

Onze servicedienst heeft een landelijke dekking en wij bieden onze technische service ook aan op de Waddeneilanden. 

Menu