oxoweb829347

Installatieopdracht Aquapeak

218

Nieuw product

Wij of onze installatiepartner maken binnen enkele dagen na de bestelling een afspraak met je voor de installatie. De bestelde producten worden vooraf aan je toegestuurd.

De monteur komt vervolgens op de afgesproken datum en tijdstip langs en plaatst de Aquapeak in het keukenkastje, sluit deze aan op je waterleiding en op een Aquapeak zuiverwaterkraan.

De getoonde prijs is inclusief voorrijkosten met uitzondering voor de waddeneilanden. Buiten Nederland bieden wij geen installatiediensten aan.

Extra kosten

Als onze monteur moet boren in een RVS, hardstenen en composiet aanrechtblad voor een eenwegkraan (12 mm) wordt een toeslag van € 30,- berekend.* Bestel dan de Installatieopdracht met boren.

* Let op, schade als gevolg van boren is voor eigen risico.

Het boren van een 35mm gat of het uitboren van een bestaand gat 28 -32mm naar 35mm voor een driewegkraan in RVS, hardsteen en composiet wordt niet uitgevoerd. Hiervoor is een speciaal boorbedrijf nodig.

 

Meer details

175,00 €

- +

 
Meer informatie
Garantie op installatie werkzaamheden
Wij geven 2 maanden garantie op de uitgevoerde installatie werkzaamheden. Het is daarom belangrijk om eventuele lekkages of overige afwijkingen direct te melden bij Aquapeak of onze installatiepartner. De benodigde contact informatie zal verstrekt worden zodra een installatie of onderhoud is afgerond.
 
Documentatie

Menu