oxoweb829347

Aquapeak logo
Aquapeak waterfilters

Een Aquapeak waterfilter is de ideale oplossing voor gezond en lekker drinkwater voor thuis of op kantoor.  

Onze degelijke en compacte waterfilterapparatuur zuivert het leidingwater en werkt op basis van omgekeerde osmose technologie.

Toont 1 - 2 van de 2 items
 • 325,00 €
  De ultieme waterzuiveraar Met de Aquapeak Ultimate waterfilter maak je van regulier leidingwater topkwaliteit drinkwater, dat vergelijkbaar is met zeer zuiver berg- of bronwater. Er zijn vele soorten waterfilters én… er is de Aquapeak! De voordelen: zuivert verontreinigingen 95 tot 99,9% productiesnelheid ca. 10 liter zuiver water per uur voor meer...
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 399,00 €
  De ultieme waterzuiveraar Met de combinatie van een Aquapeak Ultimate waterfilter met 10 liter tank en de apart te bestellen Aquapeak Pressure Booster zorg je ervoor dat het reguliere leidingwater optimaal gezuiverd wordt en met voldoende druk de Quooker tank voedt. Het door de Aquapeak Ultimate gezuiverde water is qua zuiverheid vergelijkbaar is met...
  0 - 0 - - 0
  Bestel
Toont 1 - 2 van de 2 items

Aquapeak waterfilter

Met een Aquapeak waterfilter zuiver je 90-99,9% van onwenselijke, schadelijke en giftige stoffen uit het leidingwater.

De gecombineerde sediment filter / actieve kool (voor)filter haalt onder meer zand- en roestdeeltjes en eventueel aanwezig chloor uit het leidingwater.

Verdere zuivering wordt gedaan door het scheidingsmembraan dat alleen water en zuurstof uit het leidingwater door minuscuul kleine gaatjes doorlaat.

Het door de Aquapeak gezuiverde water is qua zuiverheid en smaakbeleving te vergelijken met het zuiverste, gezondste en lekkerste berg- of bronwater.
Het gezuiverde water is dan ook bijna net zo zuiver als gedestilleerd water.

De voordelen van Aquapeak waterfilters:

✓ hoge graad van waterzuivering
✓ gemakkelijk in onderhoud
✓ compact en degelijk design

✓ compleet met montagemateriaal
✓ eenvoudig zelf te installeren
✓ geschikt voor Quooker

Menu