oxoweb829347

Aquapeak + Quooker voor zuiver koud én kokend water

De Aquapeak waterfilter is de ultieme combinatie met een Quooker PRO3 drie liter boiler voor gezuiverd kokend water.

Met het door de Aquapeak waterfilter gezuiverde leidingwater maak je geurige thee, aromatische koffie, limonade en nog veel meer dranken.
Uiteraard kun je ook groenten, aardappelen, rijst en pasta bereiden met kokend zuiver water uit de Quooker.

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 995,00
  Quooker 3 liter boiler met enkelvoudige Nordic Round Chroom Single Tap kraan
 • € 995,00
  Quooker 3 liter boiler met enkelvoudige Nordic Square Single tap kokendwaterkraan
 • € 1.195,00
  Met de combinatie van het Aquapeak waterfilter en Quooker krijg je kokend zuiver water uit de kraan. De Quooker boiler heeft een inhoud van 3 liter kokend water en is gecombineerd met de handige Flex 3-in-1 Quooker drieweg mengkraan. Naast zuiver kokend water kun je natuurlijk ook gewoon ongezuiverd koud en warm leidingwater uit de Quooker kraan...
 • € 1.545,00
  Quooker boiler 3 liter kokend water in combinatie met Flex 3-in-1 zwarte mengkraan. Hiermee kan regulier koud en warm leiding water getapt worden en kokend water uit de Quooker.. In combinatie met de Aquapeak heeft u zelfs kokend zuiver water uit de Quooker kraan.
 • € 1.345,00
  Quooker boiler 3 liter kokend water in combinatie met Flex 3-in-1 RVS mengkraan. Hiermee kan regulier koud en warm leiding water getapt worden en kokend water uit de Quooker.. In combinatie met de Aquapeak heeft u zelfs kokend zuiver water uit de Quooker kraan.
Toont 1 - 5 van de 5 items

Zuiver water met Quooker en Aquapeak 

Wil je ook gefilterd water met de kwaliteit van zacht zuiver en gezond bronwater uit je kraan halen? Dan kun je hierop de Aquapeak Ultimate waterfilterinstallatie aansluiten die speciaal gemaakt is voor jouw Quooker.

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir voor 100°C ko...

Meer

Menu

Settings

Klik voor meer producten
Geen producten gevonden