oxoweb829347

Aquapeak + Quooker voor zuiver koud én kokend water

De Aquapeak Ultimate waterfilter vormt de ultieme combinatie met een Quooker PRO3 drie liter boiler voor gezuiverd kokend water. De Aquapeak Pressure Booster zorgt voor een betere doorstroom uit de PRO3 en uit je zuiver water kraan. Wij adviseren deze combinatie, zodat het waterverbruik het laagst is.

De Aquapeak Ultimate in combinatie met de Aquapeak Pressure Booster is geschikt voor de Quooker combi 7 liter boiler. Het gebruik van de Pressure Booster is noodzakelijk omdat je hiermee zowel zuiver koud, warm en kokend water tapt.

De Quooker Combi+ kan ook aangesloten worden op de Aquapeak Ultimate in combinatie met de Pressure Booster. Hiermee krijg je zuiver koud water, gemengd warm drinkwater met zuiver warm water en zuiver kokend water.

Met het door de Aquapeak waterfilter gezuiverde leidingwater maak je geurige thee, aromatische koffie, limonade en nog veel meer dranken.
Uiteraard kun je ook groenten, aardappelen, rijst en pasta bereiden met kokend zuiver water uit de Quooker.

Toont 1 - 11 van de 11 items
 • 995,00 €
  Quooker 3 liter boiler met enkelvoudige Nordic Round Single Tap kraan in Chroom of RVS
  11 - 0 - - 0
  Bekijk
 • 995,00 €
  Quooker 3 liter boiler met enkelvoudige Nordic Square Single tap kokendwaterkraan in Chroom en RVS
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 1 195,00 €
  Met de combinatie van het Aquapeak waterfilter en Quooker krijg je kokend zuiver water uit de kraan. De Quooker boiler heeft een inhoud van 3 liter kokend water en is gecombineerd met de handige Flex 3-in-1 Quooker drieweg mengkraan. Naast zuiver kokend water kun je natuurlijk ook gewoon ongezuiverd koud en warm leidingwater uit de Quooker kraan...
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 1 545,00 €
  Quooker boiler 3 liter kokend water in combinatie met Flex 3-in-1 zwarte mengkraan. Hiermee kan regulier koud en warm leiding water getapt worden en kokend water uit de Quooker.. In combinatie met de Aquapeak heeft u zelfs kokend zuiver water uit de Quooker kraan.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 1 345,00 €
  Quooker boiler 3 liter kokend water in combinatie met Flex 3-in-1 RVS mengkraan. Hiermee kan regulier koud en warm leiding water getapt worden en kokend water uit de Quooker.. In combinatie met de Aquapeak heeft u zelfs kokend zuiver water uit de Quooker kraan.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 1 845,00 €
  Quooker Combi 7 liter kokend water boiler in combinatie met Flex 3-in-1 zwarte mengkraan. Hiermee kan regulier koud, warm en kokend leidingwater getapt worden. In combinatie met de Aquapeak Ultimate waterfilter en Aquapeak Pressure Booster tapt u optimaal zuiver water; koud, warm en kokend.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 1 645,00 €
  Quooker Combi 7 liter kokend water boiler in combinatie met Flex 3-in-1 roestvrij stalen mengkraan.In combinatie met de Aquapeak Ultimate-waterfilter -met 10 liter zuiver water voorraadvat- en de Aquapeak Pressure Booster kunt u optimaal zuiver water tappen; koud, warm en kokend.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 1 695,00 €
  Quooker Combi 7 liter kokend water boiler in combinatie met Classic Fusion Round 3-in-1 chromen mengkraan mengkraan.In combinatie met de Aquapeak Ultimate-waterfilter -met 10 liter zuiver water voorraadvat- en de Aquapeak Pressure Booster kunt u optimaal zuiver water tappen; voor koud, warm en kokend zuiver water.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 1 695,00 €
  Alleen online
  Quooker Combi 7 liter kokend water boiler in combinatie met Classic Fusion Round 3-in-1 chromen mengkraan mengkraan.In combinatie met de Aquapeak Ultimate-waterfilter -met 10 liter zuiver water voorraadvat- en de Aquapeak Pressure Booster kunt u optimaal zuiver water tappen; voor koud, warm en kokend zuiver water.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 399,00 €
  De ultieme waterzuiveraar Met de combinatie van een Aquapeak Ultimate waterfilter met 10 liter tank en de apart te bestellen Aquapeak Pressure Booster zorg je ervoor dat het reguliere leidingwater optimaal gezuiverd wordt en met voldoende druk de Quooker tank voedt. Het door de Aquapeak Ultimate gezuiverde water is qua zuiverheid vergelijkbaar is met...
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 325,00 €
  De Aquapeak Pressure Booster zorgt dat de Aquapeak Ultimate gebruikt kan worden in combinatie met de Quooker. Let op: Op dit moment is er een levertijd op de Pressure booster en verwachten we deze midden april weer op voorraad. Houdt er dan rekening mee da de installatie dan ook pas na midden april ingepland kan worden.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
Toont 1 - 11 van de 11 items

Zuiver water met Quooker en Aquapeak 

Wil je ook koud én kokend optimaal gezuiverd water, dat qua samenstelling en smaakbeleving te vergelijken is met het zuiverste bergwater, ‘gewoon’ uit je kraan?  Dat kan met de Aquapeak Ultimate waterfilter / waterzuiveraar, die aangesloten kan worden op jouw Quooker.

Een Quooker-systeem bestaat uit een Quooker kokendwaterkraan op het aanrecht en een reservoir voor 100°C kokend water onder het aanrecht. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir kan aangesloten worden op de Aquapeak Ultimate waterfilter/-zuiveraar. Als je kokend zuiver water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers zuiver water het reservoir in.

Menu