oxoweb829347

Aquapeak in combinatie met de Quooker voor zuiver koud én kokend water?

U wilt graag zuiver (drink)water uit uw Quooker installatie en vraagt ons of het mogelijk is om de Aquapeak Ultimate waterfilter/-zuiveraar daarvoor te gebruiken in combinatie met uw Quooker.

In principe is dit mogelijk, we hebben hiervoor een oplossing ontwikkeld: de Aquapeak Pressure Booster. Deze is al bij een aantal klanten met succes geïnstalleerd. Dit succes was zo groot dat er geen voorraad meer is.


Tot nu toe heeft Aquapeak de Pressure Booster in eigen regie geproduceerd. Vanwege de vraag en het intensieve productieproces is besloten om de productie te gaan uitbesteden. Om dit te realiseren zal er enige tijd overheen gaan. Zodra de Aquapeak Pressure Boosters weer op voorraad zijn, zullen we dit bekend maken op de website en via een nieuwsbrief.
.

MOMENTEEL NIET LEVERBAAR

Er zijn geen producten in deze categorie

Echter intussen…

Je wilt graag zo snel mogelijk Zuiver Water kunnen gebruiken, logisch. We stellen je daarom voor nu alvast de eerste stap te zetten:

Stap 1. Om koud Zuiver Water in een Aquapeak/Quooker-combinatie te kunnen gebruiken is een Aquapeak Ultimate waterfilter/-zuiveraar nodig met een aparte Aquapeak eenwegkraan.


Uit je Quooker-kraan komen nu 3 soorten water:
1. koud water
2. warm water

3. kokend water

Koud Zuiver Water komt na installatie van de Aquapeak apparatuur uit de aparte eenwegkraan op uw aanrecht. Deze wordt naast de Quooker-kraan geplaatst. Bekijk de beschikbare eenwegkranen op 
https://www.aquapeak.nl/eenweg-keukenkranen.

 

Toekomstige situatie - Quooker met kokend Zuiver Water

Stap 2. Als de Aquapeak Pressure Booster beschikbaar is, kan er kokend Zuiver Water getapt worden uit je Quooker-kraan. Dan ontstaat de volgende situatie:

Water uit de Quooker:

1. gewoon koud water met normale waterdruk (voor bijvoorbeeld uw schoonmaakdoeleinden)
2. gewoon warm water
3. kokend Zuiver Water.


Water uit de eenwegkraan:

4. koud zuiver water, naast de Quooker-kraan.

Menu