oxoweb829347

Aquapeak + Quooker voor zuiver koud én kokend water

De Aquapeak Ultimate waterfilter vormt de ultieme combinatie met een Quooker PRO3 drie liter boiler voor gezuiverd kokend water.

De Aquapeak Direct flow is geschikt voor de Quooker combi 7 liter boiler.

Met het door de Aquapeak waterfilter gezuiverde leidingwater maak je geurige thee, aromatische koffie, limonade en nog veel meer dranken.
Uiteraard kun je ook groenten, aardappelen, rijst en pasta bereiden met kokend zuiver water uit de Quooker.

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items

Zuiver water met Quooker en Aquapeak 

Wil je ook koud én kokend optimaal gezuiverd water, dat qua samenstelling en smaakbeleving te vergelijken is met het zuiverste bergwater, ‘gewoon’ uit je kraan?  Dat kan met de Aquapeak Ultimate waterfilter / waterzuiveraar, die aangesloten kan worden op jouw Quooker.

Een Quooker-systeem bestaat uit een Quooker Nordic kokend water-kraan op het aanrecht en een reservoir voor 100°C kokend water onder het aanrecht. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir kan aangesloten worden op de Aquapeak Ultimate waterfilter/-zuiveraar. Als je kokend zuiver water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers zuiver water het reservoir in.

Menu