oxoweb829347

FAQ - Veel gestelde vragen over de Aquapeak

Is zuiver water hetzelfde als gedestilleerd water?

Nee. Bij destillatie wordt water gezuiverd door middel van verdamping. De Aquapeak waterzuiveraar zuivert leidingwater optimaal door middel van omgekeerde osmose techniek. Van alle in het water opgeloste stoffen wordt 95 tot 99% verwijderd. Omgekeerde osmose werkt op basis van de leidingdruk en verbruikt hierdoor geen stroom. Destilleren is een goede techniek om water zuiver te krijgen, maar kost veel energie, omdat het water aan de kook gebracht moet worden.

Kan ik het zuivere water eerst eens proeven?

Je bent van harte welkom op onze gratis Waterbewustwordingsavonden. Daar ervaar je wat zuiver water voor je kan betekenen. Neem vooral een flesje met je eigen kraanwater mee en ontdek het verschil met Echt Zuiver Water.

Wat kost een Aquapeak?

De kraan, de zuiveraar en het voorraadtankje kosten samen € 295,-. Het installeren in je keuken kost eenmalig € 95,-. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Moet ik de Aquapeak zelf installeren?

Je kunt de installatie zelf doen als je handig bent, maar je kunt dit ook door onze installateur laten verzorgen. Als je wilt dat wij de installatie doen, nemen wij na de bestelling contact met je op om een afspraak in te plannen. Op de geplande datum komt onze monteur bij je langs om de Aquapeak met kraan bij je te installeren.

Moet ik de Aquapeak zelf onderhouden?

Nee hoor! Je sluit een onderhoudsabonnement bij ons af en wij zorgen ervoor dat je filter tijdig vervangen wordt. Een onderhoudsabonnement kost € 95,- per jaar. Wil je het onderhoud liever zelf doen? Dat kan ook. We hebben een abonnement voor € 49,50 per jaar waarbij je ieder jaar per post een nieuw combinatiefilter ontvangt, inclusief instructie voor het vervangen. De mogelijkheden worden aangegeven bij de bestelling van de Aquapeak.

Vraagt de Aquapeak veel ruimte in het gootsteenkastje?

Dat valt reuze mee. Je houdt genoeg ruimte over voor je schoonmaakmiddelen. De Aquapeak is een cilinder van 13 cm doorsnede en 38 cm hoog. De voorraadtank is 25 cm doorsnede en 38 cm hoog.

Kan de Aquapeak ook aangesloten worden op mijn Quooker?

De Aquapeak kan ook op de meeste Quookers aangesloten worden. De extra kosten voor onderdelen en installatie bedragen € 235,-. De aansluiting gaat wel ten koste van de snelheid van de uitloop van de Quooker. Dit kan opgelost worden door het gebruik van een booster pomp. Een boosterpomp kost
€ 99,-. Neem contact met ons op om te kijken of jouw Quooker geschikt is.

Kan ik de standaard meegeleverde eenwegkraan inruilen voor een driewegmengkraan?

Ja, dat kan. Voor het inruilen van het eenwegkraantje krijg je € 25,- terug. Vervang je je huidige kraan in hardstenen aanrechtblad door een driewegmengkraan, dan vervallen de boorkosten van € 35,-. Het bestaande gat kan dan gebruikt worden voor de driewegmengkraan. Kijk in ons assortiment voor de driewegkranen.

Verwijdert de Aquapeak ook essentiële mineralen uit water?

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het wegzuiveren van de stoffen die zowel goed als schadelijk zijn leiden tot een hogere gezondheid. Het grootste voordeel is dat het water zo zacht wordt, dat je meer gaat drinken. Lees meer…

Onttrekt zuiver water mineralen aan het lichaam?

Indien je meer dan 4 liter zuiver water drinkt dan kan dit gebeuren. Omdat het water zuiverder is, is het oplossend vermogen groter. Dit heeft het voordeel dat het lichaam deze eigenschap zal gebruiken om de overbodige stoffen af te voeren. Je ontgift dan beter. Lees meer...

Kan ik mijn huisdieren ook zuiver water te drinken geven?

Ja zeker! Dat vinden ze lekker. En je zult zien dat hun vacht steeds mooier gaat glanzen.

Kan ik zuiver water ook cadeau doen?

Wat een goed idee! Geef eens een bos bloemen met een fles met zuiver water erbij. Dan heeft de ontvanger veel langer plezier van het boeket. Of geef pure thee cadeau met een fles zuiver water om écht lekkere thee te zetten.

Staat je vraag er niet bij, stel hem gerust per e-mail (info@echtzuiverwater.nl)

Menu

Settings