oxoweb829347

Aquapeak BV

Spoorhaven 31
2651 AV Berkel en Rodenrijs
06 2002 686

Contactformulier

Aquapeak wil echt zuiver water voor iedereen

Karel Thieme en Olivier Olmer zijn Aquapeak BV gestart vanuit het verlangen iedereen bewust te maken van het belang van zuiver water.

De bijdrage die water kan leveren aan gezondheid, welzijn en genot wordt vaak onderschat.

Het leidingwater in Nederland is -rekening houdend met het verbruik van 120 liter per persoon per dag- op zich van hoge kwaliteit, waarbij het grootste deel verbruikt wordt voor douchen, wassen en het toilet doorspoelen.

De kwaliteit van water voor consumptie kan echter echt een stuk beter dan we momenteel geleverd krijgen via ons drinkwater.

Wij zetten ons in om iedereen van zuiver water te laten genieten en willen iedereen bewust te maken van het belang van het drinken van voldoende water, omdat dat goed is voor je gezondheid.

Het Aquapeak Team

Karel Thieme

Zuiver Water-ambassadeur

“Van een theeproever die leerde over het belang van water ben ik, in de loop van vier decennia, getransformeerd in een Zuiver Water-ambassadeur, met kennis van thee. “

In eerste instantie was het ‘Thee’ die mij inspireerde om me te verdiepen water, waar deze drank voor 99% uit bestaat.

Aanvankelijk dacht ik, net als de meeste mensen, ‘Water is water!’. Dat geldt voor H2O… daar kan geen misverstand over zijn, maar als het gaat om leidingwater, flessenwater, gefilterd water, regenwater, bergwater, rivierwater, grondwater etc.… dan is er sprake van enorme verschillen in zuiverheid en samenstelling. Ik ging op onderzoek uit en ontdekte wat zuiver water is.

Ik heb me in water en waterzuiveringsapparatuur verdiept en werd me bewust: ‘Zuiver Water is een ZEGEN met vijf hoofdletters.’

Zuiver water is voor geurige thee, aromatische koffie, het bereiden van voedsel, voor tal van andere toepassingen en niet in de laatste plaats is zuiver water goed voor onze gezondheid.

De opgedane kennis en ervaring deel ik graag deel met iedereen die hier interesse in heeft; van zuiver water wordt iedereen blij!. De innovatieve AQUAPEAK Echt Zuiver Water-kraan / waterzuiveraar is de ultieme oplossing, voor iedereen.

Van harte aanbevolen!

 

Karel Thieme

Olivier Olmer

Mijn fascinatie voor water is onstaan doordat ik een bijdrage wil leveren aan manieren om de gezondheid van mensen te verbeteren.

De mensheid vervuilt water met niet afbreekbare stoffen. Alles wat in ons milieu terechtkomt, heeft zijn weerslag op het leven op aarde. Ik wil een platform opzetten tot bewustwording van water, hoe het met water gesteld is, wat je zelf kunt doen en hoe we voor de problematiek aandacht kunnen vragen. Deze website en de verkoop van waterzuiveringsapparatuur is het begin. Met het succes hiervan kunnen we het platform gaan financieren.

Iedereen zou tenminste 2 liter water moeten drinken per dag. Water is het belangrijkste dat je dagelijks nodig hebt. Gebruik waterzuiveringsapparatuur als je zuiver water wilt drinken.  Het drinkt makkelijker en smaakt lekkerder. Dit water is goed voor je gezondheid. Gezuiverd water helpt je lichaam om beter te ontgiften. De lage belasting van het water door afwezigheid van onnodige stoffen maakt dit mogelijk.

Zuiver water heeft nog meer voordelen. Thee bereid met zuiver water komt veel beter tot zijn recht. De thee blijft mooi van kleur en geurt heerlijk. Dit komt omdat de etherische oliën van de theeblaadjes niet reageren met de aanwezige stoffen in het water. Je ziet dat ook aan je theepot en theekopje, want je hebt geen last meer van aanslag. Kook groente eens met echt zuiver water en ontdek dat de kleur van de groente veel helderder blijft en dat de groente lekkerder smaakt. Het hebben van een eigen echt zuiver water kraan is duurzaam. Je hoeft geen flessen bronwater meer te kopen en als je gezuiverd water gebruikt voor je koffiezetapparaat, waterkoker en strijkijzer heb je geen last van kalkaanslag. Je apparatuur gaat veel langer mee.

Door lozing van niet afbreekbare stoffen in het oppervlaktewater is water steeds moeilijker te zuiveren en worden in ons drinkwater medicijnresten, pesticiden en chemicaliën gevonden. Wil je die stoffen niet binnenkrijgen, dan is onze Aquapeak, een waterzuiveringsapparaat op basis van omgekeerde osmose technologie, een goede oplossing. Na installatie in je keukenkastje drink je voortaan gezuiverd water uit je eigen zuiver water kraan. Ben je niet overtuigd dat zuiver water meerwaarde heeft, maar wil je toch meer weten, kom dan naar een van de water bewustzijn avonden die wij regelmatig organiseren. Ontdek verschillen tussen soorten water, proef en bekijk thee die bereid is met verschillende soorten water, test je eigen drinkwater op zuiverheid en we informeren je over water in relatie tot gezondheid. We leggen ook de werking van de Aquapeak uit. Het zijn gezellige interactieve avonden.

Mijn zoektocht naar kennis over water was een ontdekkingsreis. Water is een heel bijzonder element en ik wil graag mijn kennis met je delen. Het gaat over wetenschap, natuurkunde, gezondheid. Als je geïnteresseerd bent in een van de belangrijkste elementen van het leven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Olivier Olmer

Menu

Settings

Klik voor meer producten
Geen producten gevonden