oxoweb829347

Aquapeak logo
Aquapeak eenweg keukenkranen

Eenweg zuiverwaterkranen worden apart naast de bestaande koud en warm water keukenkraan op het aanrecht gemonteerd en aangesloten op de Aquapeak waterfilter.

De eenweg zuiverwaterkraan levert alleen het door het Aquapeak gezuiverde drinkwater. Regulier ongezuiverd koud en warm leidingwater blijft uit de bestaande waterkraan komen.

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • 95,00 €
  De Aquapeak zuiver waterkraan type Luzern is een strakke roestvrijstalen eenweg kraan bedoeld om zuiver water te tappen. De totale hoogte van deze kraan is 297 mm, de diepte van de boog van de kraan is 140 mm en de afstand van waar het water uit de kraan komt tot het aanrechtblad ( de diepte van een spoelbak niet meegerekend) is 233 mm. het boorgat van...
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 95,00 €
  De Nice is een zwarte zuiver water eenweg kraan voor het tappen van zuiver water.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 50,00 €
  Een degelijke keukenkraan voor zuiver water De Aquapeak eenweg keukenkraan is de standaard kraan behorende bij de Aquapeak zuiver water filter. Dit is een degelijke zuiver water kraan die apart naast de bestaande keuken(meng)kraan op het aanrecht wordt geplaatst. Het zuivere water dat door de Aquapeak Ultimate of Direct Flow waterfilter wordt gemaakt...
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 95,00 €
  De Lenk eenweg kraan heeft een strak design voor het tappen van zuiver water uit de Aquapeak waterfilterinstallatie.Het boorgat van deze kraan is maar 12 mm.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
Toont 1 - 4 van de 4 items

Aquapeak eenweg keukenkraan voor zuiver water

Heb je al een mooie goedwerkende keukenkraan voor koud en warmwater en wil je daarnaast zuiver water kunnen tappen, dan is het te overwegen om een aparte keukenkraan speciaal voor zuiver water op het aanracht te plaatsen naast jouw bestaande keukenkraan.

Aquapeak levert een assortiment van degelijke en mooie eenweg keukenkranen voor aansluiting op de Aquapeak waterfilters.

Menu