oxoweb829347

Omgekeerde Osmose RO Membraan voor Aquapeak Ultimate

42

Nieuw product

Waterfiltratie tot de hoogste graad

Het hart van de Aquapeak waterfilter is het omgekeerde osmose (RO) membraan. Dit waterfilter membraan zorgt voor de fysieke scheiding van puur watermoleculen en verontreinigingen in het water en filtert alle stoffen groter dan 0.0001 micro meter uit het drinkwater.

Het RO schedingsmenbraan in de Aquapeak Ultimate waterfilter produceert, afhankelijk van de waterdruk en watertemperatuur, tussen de 6 en 9 liter gezuiverd water per uur. Het gezuiverde drinkwater wordt in een voorraadtank opgeslagen voor consumptie.

Meer details

67,50 €

- +

 
Meer informatie

Het unieke van de Aquapeak waterfilter zit onder andere in de opbouw van de filterinstallatie. Bij andere waterfiltermerken zijn de filters en het membraan elk in een aparte behuizing ondergebracht. Dat neemt ruimte in in het keukenkasje en aparte filters zijn duurder dan gecombineerde filters in één behuizing zoals in de Aquapeak waterfilter. 

Het Aquapeak combinatiefilter beschermt het membraan tegen chloor, metalen en grove deeltjes zoals kalk. Daarom is het belangrijk om gemiddeld elk jaar het combinatievoorfilter te vervangen. 

Op het Aquapeak Omgekeerde Osmose RO Membraan geven wij 2 jaar garantie. In combinatie met door onze monteurs uitgevoerd jaarlijks onderhoud wordt de garatie op het waterscheidingsmembraan verlengd tot 5 jaar.

 
Specificaties
Hoogte 45.72 cm
Kleur Zauur blauw
Garantietermijn 5 jaar
 
Documentatie

Jaarlijks onderhoud instructies

Beschrijving van instructies voor het vervangen van de combinatie-voorfilter en eventueel scheidingsmembraan

Documentatie (150.98k)

Menu