oxoweb829347
Onderhoud

Overzicht van producten van fabrikant Aquapeak®

Welkom bij Aquapeak®

De ultieme waterzuiveraar

De Aquapeak waterfilter is de optimale waterzuiveraar voor thuis, kantoor, camper en boot.

Toont 1 - 19 van de 19 items
 • € 290,00
  De ultieme waterzuiveraar Met de Aquapeak waterfilter maak je van regulier leidingwater topkwaliteit drinkwater dat vergelijkbaar is met zacht en zuiver bronwater. De Aquapeak waterfilterinstallatie bestaat uit een klein rond filterhuis, TDS-meter en een zuiver water voorraadtank. De hele zuiver water installatie past gemakkelijk in een standaard...
 • € 290,00
  De ultieme waterzuiveraar Met de Aquapeak waterfilter maak je van regulier leidingwater topkwaliteit drinkwater dat vergelijkbaar is met zacht en zuiver bronwater. De Aquapeak waterfilterinstallatie bestaat uit een klein rond filterhuis, TDS-meter en een zuiver water voorraadtank. De hele zuiver water installatie past gemakkelijk in een standaard...
 • € 340,00
  De ultieme waterzuiveraar Met de Aquapeak waterfilter maak je van regulier leidingwater topkwaliteit drinkwater dat vergelijkbaar is met zacht en zuiver bronwater. De Aquapeak waterfilterinstallatie bestaat uit een klein rond filterhuis en een zuiver water voorraadvat en TDS meter. De hele zuiver water installatie past gemakkelijk in een standaard...
 • € 365,00
  Zuiverwater voor de Quooker Cilinder met gecombineerde sediment- en actieve koolfilter en scheidingsmembraan.Plus speciale buffer-/voorraadtank en specifieke materialen voor aansluiting op Quooker apparatuur. Zelf meten Met de bijgeleverde TDS meter kunt u ten alle tijden de kwaliteit van het gezuiverde water zelf meten. Opmerking Zuiver water op de...
 • € 95,00
  De Nice is een zwarte zuiver water eenweg kraan voor het tappen van zuiver water.
 • € 57,50
  De combinatiefilter heeft een geïntegreerd sedimentfilter en koolstoffilter. Vervang jaarlijks de combinatiefilter om het membraan te beschermen.
 • € 215,00
  De Como roestvrijstalen drieweg mengkraan is een kraan met een uniek design, waarmee zuiver water getapt kan worden en het reguliere koud en warme drinkwater.
 • € 195,00
  De Helsinki driewegkraan is een kraan van chroom, waarmee zowel koud/warm leidingwater als koud zuiver water getapt kan worden. Rechts zit een mengkraan voor regulier koud en warm drinkwater. Links de hendel voor het zuivere water.
 • € 215,00
  De Kopenhagen driewegmengkraan is een roestvrijstalen geborstelde drieweg mengkraan. Een kraan voor het zuivere water en een mengkraan vor het koud en warm leidingwater.
 • € 95,00
  De Luzern is een strakke roestvrijstalen eenweg kraan bedoeld om zuiver water te tappen. De totale hoogte van deze kraan is 297 mm, de diepte van de boog van de kraan is 140 mm en de afstand van waar het water uit de kraan komt tot het aanrechtblad ( de diepte van een spoelbak niet meegerekend) is 233 mm. het boorgat van deze kraan is 12 mm
 • € 215,00
  De Milaan roestvrijstalen drieweg mengkraan is een kraan met een uniek design, waarmee zuiver water getapt kan worden en het reguliere koud en warme drinkwater.
 • € 185,00
  Montreal drieweg mengkraan wordt gebruikt voor het tappen van zuiver water en het regulier koud en warm drinkwater. De chromen kraan heeft een hoekige vormgeving.
 • € 175,00
  Oslo drieweg mengkraan wordt gebruikt om zuiver water te tappen en je kan regulier koud en warm drinkwater tappen via de mengkraan.
 • € 64,50
  De Aquapeak omgekeerde osmose membraan produceert tussen de 6 en 9 liter per uur afhankelijk van waterdruk en watertemperatuur. Specificatie: 100 GPD.
 • € 215,00
  Met de Trento drieweg mengkraan kunt u zowel het zuivere water tappen als regulier koud en warm drinkwater. Het de linker hendel wordt het zuivere water bediend en met de rechter hendel het reguliere koud en warm leidingwater.
 • € 95,00
  De Verona is een klassieke ogende roestvrijstalen eenweg kraan bedoeld om zuiver water mee te tappen.
 • € 99,00
  Pomp voor Aquapeak kan worden gebruikt om de druk te verhogen, zodat de prestaties worden verbeterd. Hierdoor wordt de verhouding gezuiverd water en afvalwater verbeterd. Daarnaast levert de kraan krachtigere straal op. De pomp slaat aan het einde van de productie automatisch af. 240 V voeding adapter wordt meegeleverd.
 • € 12,95
  Met deze waterkwaliteitmeter kun je zelf thuis de zuiverheid van jouw drinkwater meten. Deze meter staat bekend als TDS meter. TDS staat voor: Total Dissolved Solids - Opgeloste Vaste Stoffen. Je gebruikt deze TDS-meter om te bepalen of de scheidingsmembraan van jouw waterfiltersysteem/waterzuiveraar - omgekeerde osmose (RO) systeem - optimaal zuivert.
Toont 1 - 19 van de 19 items

Menu

Settings

Klik voor meer producten
Geen producten gevonden