oxoweb829347

Boek 'Thee', de nuchtere neef van wijn - Mariëlla Erkens

82

Nieuw product

Dit hand- en kookboek gaat vooral over hoe je thee kunt combineren met gerechten, en hoe je ermee kunt koken. In november 2019 kwam de eerste druk uit en op 21 februari 2020 verscheen de tweede druk. Het boek staat bomvol recepten, infographics en tips over thee.

Meer details

39,95 €

- +

 
Meer informatie

Thee bij het eten, waarom zou je dat doen? Nou, bijvoorbeeld omdat het heel veel gemeen heeft met wijn, behalve dan de alcohol.Thee kan minstens zo complex zijn en net zo goed smaken versterken en bij elkaar brengen als wijn. Probeer dat maar eens met sap of water.

Dit boek staat niet alleen vol informatie, tips en heerlijke recepten met bijpassende theeadviezen, er staat ook in hoe je thee kiest bij kaas of chocola, hoe je er cocktails en mocktails mee maakt en hoe je ermee kookt. Een handboek én een kookboek, met thee in de hoofdrol.

Thee combineren met eten lijkt lastig, maar met dit boek draai je je hand er niet voor om!

Mariëlla Erkens is theesommelier. Als voormalig chef weet ze al jarenlang hoe ze smaken succesvol kan combineren. Zij legt in dit boek uit hoe je dat doet: thee uitzoeken bij gerechten. Het boek is een must voor elke liefhebber van thee en eten.

Met meer dan 70 recepten plus bijpassende thee-adviezen

 Het boek is klimaatneutraal gedrukt door Drukkerij Tuijtel.

Menu