oxoweb829347

We hebben onze aarde te leen van onze kinderen

Zolang we niet afbreekbare giftige stoffen lozen, wordt onze wereld steeds vuiler. Het wordt steeds moeilijker om ons drinkwater te zuiveren. Hoe kun je jezelf en onze kinderen beschermen. En hoe gaan we dit in de toekomst doen?

Onze missie

Aquapeak heeft het doel gesteld om iedereen bewust te maken van het belang van zuiver water. Dit is belangrijk voor onze gezondheid en leefomgeving. We willen graag dat iedereen toegang heeft tot zuiver water. Dit is belangrijk voor onze gezondheid. Met de verkoop van zuiver water apparatuur willen we gebruiken voor het financieren van het bewustzijn van mensen te vergroten. Dit is belangrijk omdat we collecitef onze leefomgeving aan het vervuilen zijn.

En dit brengt ook verantwoordelijkheid voor ons zelf mee. We proberen de producten zo duurzaam mogelijk te laten fabriceren en recyclebaar te maken. Dit is een continue proces van verbeteringen en ook geen makkelijk traject. Dit betekent dat we onze invloed aanwenden in de hele keten.

Inmiddels hebben we gerealiseerd dat de fabriek die onze apparatuur levert geen gebruik maakt van plastic zakken, styrofoam, waardoor er jaarlijks 220.000 plastic zakken en 40.000 styrofoam blokken vervangen zijn door karton.

Dit is pas het begin van een lange weg naar duurzaamheid, waarbij bewustwoording van onze toeleveranciers een belangrijke rol speelt.

Bescherm u zelf tegen gifstoffen

Door water te drinken dat aanvullend gezuiverd is door de Aquapeak wordt u beschermd tegen de ongezonde stoffen die in het drinkwater worden gevonden. De Aquapeak maakt gebruik van omgekeerde osmose technologie. Hiermee worden tussen de 90 en 100% van de pesticiden, medicijnresten, chemicalien en zware metalen uit het water verwijderd.

Menu