oxoweb829347
Is uw kraanwater echt zo schoon als gezegd wordt?

Is uw kraanwater echt zo schoon als gezegd wordt?

Is uw kraanwater echt zo schoon als gezegd wordt?

Er wordt gezegd dat het Nederlandse drinkwater heel schoon is. In deze video kun je zien hoe vervuild het Nederlandse drinkwater daadwerkelijk is en hoe je deze stoffen thuis of op kantoor eenvoudig, goedkoop en betrouwbaar kunt filteren voor gezond, zuiver en vooral lekker drinkwater.
Veertig jaar verdiep ik mij inmiddels in water, met name in de verschillen tussen regulier drinkwater en met behulp van Omgekeerde Osmose gefilterd en gezuiverd water.
In dit blogartikel wil ik met jullie delen wat ik aan schokkende hoeveelheid vervuiling in het kraanwater heb gezien bij één van onze klanten.
Wanneer je daarbij bedenkt dat je bovenop de zichtbare vervuiling in het water ook nog eens de niet zichtbare vervuiling binnenkrijgt zoals medicijnresten, pesticiden, chemicaliën, hormonen en virussen, dan mag je toch op zijn minst stellen dat het thuis nazuiveren van leidingwater een behoorlijke aanwinst voor je gezondheid is.

Vaak krijgen wij de vraag hoe voordelig zelf kraanwater zuiveren met een Aquapeak waterfilter is. Daarom geven wij hieronder een eerlijk rekenvoorbeeld tussen het kopen van flessen Spa Reine bronwater en het kraanwater zuiveren met een Aquapeak waterzuiveraar.

Spa Reine / Spa blauw € 0,99 per literfles
Consumptie per persoon per dag = 2 liter
Totaal kosten Spa Reine per dag = € 1,98

Verbruik leidingwater met de Aquapeak waterfilter = € 0.01 per dag
Afschrijving en jaarlijks onderhoud van de Aquapeak = € 0,52 per dag
Totaal kosten voor zuiver gefilterd water met Aquapeak = € 0,53 per dag

Conclusie:
Aquapeak gezuiverd water is 75% goedkoper dan Spa Reine / Spa blauw bronwater. En je hoeft er de deur niet voor uit en geen statiegeldflessen in te leveren!
Je kunt jaarlijks gemakkelijk € 550,- besparen door thuis of op kantoor kraanwater te filteren met je eigen Aquapeak waterfilter en water te tappen uit je eigen zuiverwater kraan.

Exclusief het in huis halen en inleveren van de Spa Reine / Spa blauw statiegeldflessen
Bij consuptie van 2 liter met Aquapeak gezuiverd drinkwater per dag
Uitgaande van 1 persoon. Bij meer personen liggen de besparingen hoger.

Geplaatst door 28-10-2021 Water in de media, Watervervuiling, Gezondheid 2010

Nieuws categoriën

Blog zoeken

Nieuwsarchief

Menu