oxoweb829347

Drinkwater in Nederland

Water bewust-zijn

Voor 99,95% bestaan wij in aantallen moleculen uit water. Ons bewustzijn speelt zich af in het water. Het water is het medium waar het leven tot uitdrukking komt.

Wij zijn water!

Het zuiveren en zuiver houden van je eigen lichaam helpt het reinigen van de geest. Geest en lichaam zijn nauw met elkaar verbonden. Hoe schoner je bent in je lichaam, hoe makkelijker is het om je geest schoon te houden. En natuurlijk hebben ervaringen, overtuigingen een weerspiegeling op het functioneren van je lichaam. De combinatie van opschoning kan resulteren in liefdevol zijn. De resonantie van het veld wat je dan uitstraalt heeft een uitwerking op je omgeving. En dit is wat de aarde nu nodig heeft.

Lees meer...

Geloof jij nog dat ons drinkwater het beste is van de hele wereld?

De waterzuiveringsbedrijven verrichten een enorme prestatie om het vervuilde water wat betrokken wordt uit de rivieren te zuiveren. Gezien de grote hoeveelheden die geleverd worden, wordt een enorme prestatie geleverd. Maar ons drinkwater bevat helaas chemiclien, pesticide, medicijnresten, microplastics en zware metalen.

Lees meer...

Hoe zorg je zelf dan voor zuiver water?

Als de overheid onvoldoende voor ons zorgt dan kun je natuurlijk zelf de verantwoordelijkheid nemen om uitstekend waterr te realisren, maar hoe doe je dat? Er zijn veel verschillende systemen waar een keuze uit gemaakt kan worden.
Je kan het water zuiveren middels filtratie, destilatie of scheiden middels een scheidingsmembraan. Lees meer...

Ons inziens is de beste manier om water te zuiveren het omgekeerde osmose systeem in de keuken. Hiermee gaat het het minste water verloren en kost het minder energie. dan de overige methoden. Het water wordt uitsluitend voor de consumptie, koken en specifieke gevallen gebruikt waar zuiver water gewenst is. De Aquapeak Uis ontstaan door 12 jaar optimaliseren van omgekeerde osmose technologie, zodat er het minste afval is bij de voorfiltratie en eenvoudigst is in het onderhoud. De meest verkochte Aquapeak Ultimate gebruikt geen stroom en functioneert op de leidingdruk.

In 4 stappen naar een zuiver water systeem

De Aquapeak plaatsen we in een keukenkastje. Om te beslissen wat je ndoig hebt kies je eerst een kraan.

  1. Je kan kiezen uit een eenwgkraan. Dit is een apart kraantje, dat naast de huidige kraan op het aanrecht wordt geplaatst, waar zuiver water uitkomt. Heb je gekozen voor een eenwegkraan of een driewegkraan, dan adviseren we een Aquapeak Ultimate waterzuiveraar. Heb je gekozen voor een heetwater kraan, dan hebben we hiervoor de Quooker oplossing waar zuiver water uitkomt..Daar zijn ook 3 keuzes. Een aparte Quooker heetwater kraan samen met een driewegmengkraan of een geintegreerde Quooker kraan waar leidingwater koud / warm en kokend water uitkomt. Wil je in de keuken alleen zuiver water nog uit de kraan dan kies je voor de Aquapeak Continue flow met een quooker geintegreerde kraan.. In de andere gevallen is de Aquapeak Ultimate voor de Quooker de oplossing.
  2. Water kun je aanvullend vitaliseren. Hiervoor adviseren we de Aquapeak Vitaal, die na het zuiveren van het water het water aanvullend vitaliseert. Hierdoor krijg je optimaal water uit je eigen kraan.
  3. Tenslote kun je kiezen voor laten installeren of zelf plaatsen. Mocht je vragen hierover hebben neem gerust contact met ons op.

Menu