oxoweb829347

Water bewustzijn

Wij zijn water

Voor 70% bestaan wij mensen in massa uit water, maar voor 99,95% bestaan wij in aantallen moleculen uit water. Dus wij zijn water!

Water is het medium waar ons bewustzijn zich in afspeelt. Het water is bepalend voor het leven. Al het leven, ons leven.

Water is zo bijzonder en heeft vele unieke eigenschappen, die geen enkele andere stof heeft.

Water reageert op mensen

Water reageert op energieën. Dit heeft Emoto heel mooi in beeld gebracht met zijn waterkristallen proeven. Als de persoon druppels water op een petrischaal druppelt dan blijkt het water te reageren op de harmonische gemoedstoestand van deze persoon. Deze druppels worden ingevroren en daarna onder een microscoop gedaan.

Tijdens het ontdooien van deze druppels ontstaan er hele mooie kristallen, als de persoon tijdens het druppelen van het water blootgesteld is aan gebeden, harmonische muziek of liefdevolle uitspraken. Er ontstaan lelijke vormen als de persoon blootgesteld wordt aan disharmonische muziek en haatdragende uitgesproken teksten.

Hiervan zijn door de microscoop duizenden prachtige foto’s gemaakt.

Wij staan onder invloed van velden

Omdat wij voornamelijk water zijn, reageren wij ook op deze invloeden. Dat dit kan merk je dagelijks. Bijvoorbeeld als je een ruimte binnen komt, waar iedereen vrolijk aan het zingen is, de kans is  groot dat je mee gaat in deze energie. Het water van jouw lichaam komt dan onder invloed van dit veld. Is er iemand in je buurt die geïrriteerd is, dan is de kans groot dat je ook geïrriteerd raakt.

Jouw vibratie heeft een uitwerking op anderen

Doordat jouw vibratie uitwerkinging heeft op anderen is bewustzijn van dit mechanisme belangrijk. Je kunt anderen meenemen in optimisme, vrolijkheid en levensvreugde.  Deze aanstekelijke positieve eigenschap van water is een belangrijk aspect voor het opschonen van onze aarde. 

Ondersteun onszelf reinigende vermogen

Met zuiver en vitaal water ondersteunen we het zelfreinigend vermogen van ons lichaam optimaal, vele malen beter dan met water dat is belast met onwenselijke stoffen.

Niet alleen de toxische belasting speelt hierbij een rol, maar ook de informatie en de energie van deze stoffen hebben een effect.

Uit onderzoek is gebleken dat water een enorm geheugen heeft. Het onthoudt met welke stoffen het in aanraking is geweest. Het elektromagnetisch spectrum van het water veranderd door contact met stoffen en kan ook de cellen in je lichaam beïnvloeden.

Met een Aquapeak waterzuiveraar kun je eenvoudig water zuiveren, zodat ongewenste stoffen niet meer aanwezig zijn . Met de Aquapeak Vitaal kun je het gezuiverde water aanvullend vitaliseren. De effecten hiervan zijn direct te merken.

Wist je dat als je zuiver water geeft aan planten en bloemen, deze veel gezonder groeien en langer staan? Vaak meer dan 2 keer zo lang dan met regulier drinkwater. Al het leven gedijt beter met echt zuiver water.
Thee dat gezet wordt met zuiver water smaakt veel lekkerder  blijft glashelder en behoud de eigen geur en kleur.

Echt zuiver en vitaal water is lekkerder, zachter van structuur en smaak, waardoor het drinken van de aanbevolen hoeveelheid van 2 liter water per dag veel makkelijker gaat. Dit alleen al heeft een enorm positief effect op onze gezondheid en vitaliteit.
Helaas is een tekort aan water nog steeds een belangrijke oorzaak van vele ziektes, hetgeen eenvoudig voorkomen kan worden.

Met een Aquapeak zorg je zelf voor je eigen zuiver water!

Echt zuiver water voor iedereen!

Menu