oxoweb829347

Aquapeak zuiver water kranen

Voor het tappen van zuiver water kun je kiezen uit een eenwegkraan of een driewegmengkraan.

Een eenwegkraan voor zuiver drinkwater wordt als extra kraan naast de bestaande warm en koud waterkraan op het aanrecht gemonteerd.

Met een drieweg mengkraan kun je zowel gezuiverd drinkwater, ongezuiverd leidingwater als ook warm water tappen. De drieweg mengkraan vervangt jouw huidige tweeweg mengkraan. 

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • € 215,00
  De Kopenhagen driewegmengkraan is een roestvrijstalen geborstelde drieweg mengkraan. Een kraan voor het zuivere water en een mengkraan vor het koud en warm leidingwater.
 • € 195,00
  De Helsinki driewegkraan is een kraan van chroom, waarmee zowel koud/warm leidingwater als koud zuiver water getapt kan worden. Rechts zit een mengkraan voor regulier koud en warm drinkwater. Links de hendel voor het zuivere water.
 • € 95,00
  De Luzern is een strakke roestvrijstalen eenweg kraan bedoeld om zuiver water te tappen. De totale hoogte van deze kraan is 297 mm, de diepte van de boog van de kraan is 140 mm en de afstand van waar het water uit de kraan komt tot het aanrechtblad ( de diepte van een spoelbak niet meegerekend) is 233 mm. het boorgat van deze kraan is 12 mm
 • € 95,00
  De Nice is een zwarte zuiver water eenweg kraan voor het tappen van zuiver water.
 • € 95,00
  De Verona is een klassieke ogende roestvrijstalen eenweg kraan bedoeld om zuiver water mee te tappen.
Toont 1 - 6 van de 6 items

Menu

Settings

Klik voor meer producten
Geen producten gevonden