oxoweb829347

Aquapeak zuiver water kranen


Catalog

Diameter boorgat waterkraan
Availability
Condition

Waterkranen

Voor het tappen van zuiver water wordt een kraan aangesloten op het voorraadtankje. Er zijn twee mogelijkheden: een eenwegkraan of een driewegmengkraan. Een eenwegkraan is een extra kraantje dat op het aanrecht wordt gemonteerd en waar alleen zuiver water uitkomt. Een driewegmengkraan kies je als je geen extra kraantje wil. Een drieweg mengkraan vervangt je huidige kraan en heeft een uitloop voor zuiver water en gewoon leidingwater. Van beide soorten kranen zijn verschillende modellen beschikbaar.

 • Eenweg zuiver water kranen
  Eenweg zuiver water kranen

  Eenweg zuiver water kranen

  De eenweg zuiver water kraan is een apart kraantje op het aanrecht dat is aangelosten op het voorraadtankje met zuiver water. Vaak wordt dit kraantje bij de hoek van de spoelbak op het aanrecht gemonteerd.  Er wordt hiervoor een gat geboord in het aanrecht of de spoelbak.
  Er zijn verschillende modellen beschikbaar.

  Als een gat boren in het aanrecht niet kan, of als je een extra kraantje niet mooi vindt, kun je kiezen voor een driewegmengkraan. Deze vervangt je huidige kraan en heeft een uitloop voor zowel zuiver water als normaal leidingwater. Kijk bij Zuiver waterkranen voor de beschikbare modellen.

 • Drieweg zuiver water kranen
  Drieweg zuiver water kranen
Toont 1 - 11 van de 11 items
 • € 195,00
  Stijlvolle en praktische zuiver water drieweg mengkraan De Aquapeak Vancouver drieweg mengkraan heeft een aparte handel voor het tappen van vers gezuiverd water dat rechtstreeks uit de Aquapeak zuiver water voorraadtank komt. Naast het tappen van zuiver drinkwater kun je met deze driewegkraan gewoon leidingwater tappen en mengen voor warm en koud water.
 • € 215,00
  De Kopenhagen driewegmengkraan is een roestvrijstalen geborstelde drieweg mengkraan. Een kraan voor het zuivere water en een mengkraan vor het koud en warm leidingwater.
 • € 95,00
  De Luzern is een strakke roestvrijstalen eenweg kraan bedoeld om zuiver water te tappen. De totale hoogte van deze kraan is 297 mm, de diepte van de boog van de kraan is 140 mm en de afstand van waar het water uit de kraan komt tot het aanrechtblad ( de diepte van een spoelbak niet meegerekend) is 233 mm. het boorgat van deze kraan is 12 mm
 • € 215,00
  Met de Trento drieweg mengkraan kunt u zowel het zuivere water tappen als regulier koud en warm drinkwater. Het de linker hendel wordt het zuivere water bediend en met de rechter hendel het reguliere koud en warm leidingwater.
 • € 95,00
  De Nice is een zwarte zuiver water eenweg kraan voor het tappen van zuiver water.
 • € 215,00
  De Como roestvrijstalen drieweg mengkraan is een kraan met een uniek design, waarmee zuiver water getapt kan worden en het reguliere koud en warme drinkwater.
 • € 95,00
  De Verona is een klassieke ogende roestvrijstalen eenweg kraan bedoeld om zuiver water mee te tappen.
 • € 195,00
  De Helsinki driewegkraan is een kraan van chroom, waarmee zowel koud/warm leidingwater als koud zuiver water getapt kan worden. Rechts zit een mengkraan voor regulier koud en warm drinkwater. Links de hendel voor het zuivere water.
 • € 175,00
  Oslo drieweg mengkraan wordt gebruikt om zuiver water te tappen en je kan regulier koud en warm drinkwater tappen via de mengkraan.
 • € 185,00
  Montreal drieweg mengkraan wordt gebruikt voor het tappen van zuiver water en het regulier koud en warm drinkwater. De chromen kraan heeft een hoekige vormgeving.
Toont 1 - 11 van de 11 items

Menu

Settings

Klik voor meer producten
Geen producten gevonden