oxoweb829347

Waterontharders voor een kalkvrij huis

De aanschaf van een waterontharder voor in jouw huis is één van de beste investeringen die je kunt doen. Daarom hier een aantal bewezen voordelen van zacht water op een rij.

  • Doordat een waterontharder alle kalk uit het leidingwater haalt is het  schoonmaken van het sanitair een stuk eenvoudiger en sneller.
  • Je verbruikt minder schoonmaakmiddellen, waspoeder en wasverzachter omdat deze beter oplossen in zacht water en daardoor effectiever werken. Verder hoef je geen zout en spoelmiddel meer toe te voegen aan de vaatwasser en je krijgt toch een schonere vaat.
  • Doordat er geen kalkaanslag meer is op de verwarmingselementen van de wasmachine, vaatwasmachine, koffiemachine en waterkoker verbruik je minder elektriciteit en gaan deze apparaten langer mee.

Onthardingszout
Voor een goede werking van jouw waterontharder dient het onthardingszout voor de Waterontharder steeds tijdig te worden bijgevuld. We adviseren je dan ook om steeds voldoende onthardingszout beschikbaar te hebben.  Onthardingszout, bij voorkeur van het merk Broxo, is meestal in hoeveelheden van 25 kg en meer verkrijgbaar bij diverse winkelketens en ook via internet-leveranciers, bijvoorbeeld bij  Bol.com. Het onthardingszout moet speciaal geschikt zijn voor waterontharders. Zoutblokken zijn daarvoor niet geschikt!

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items

Zacht water zonder kalk

Zacht water zonder kalk betekent dat huishoudelijke apparaten zoals de wasmachine, vaatwasser koffiemachine, waterkoker en strijkijzer langer meegaan.

De badkamer en ander sanitair blijft kalkvrij waardoor vuil en vet minder makkelijk blijft kleven en schoonmaken een stuk gemakkelijker wordt.

Kalkvrij water is zacht en goed voor jouw huid.

Menu