oxoweb829347

Onze klanten kiezen om diverse redenen voor de Aquapeak. Dit is wat zij er van vinden:

Familie Vergeer is super blij met het zuivere water.

Waar gebruiken zij het zuivere water voor:

Peter en Annemiek
Door onze buren zijn wij in aanraking gekomen met echt zuiver water. Letterlijk bijna: maandenlang vulden zij voor ons flessen met zuiver water.
Inmiddels hebben wij zelf een zuiverwaterkraan en die bevalt prima. Heerlijk water, heerlijke thee. En geven wij weer zuiver water mee aan onze dochter
en schoonzoon voor de flesjes van hun baby. Dat kleine mannetje is van de borstvoeding direct overgegaan op zuiver water. Wat een zuiverheid! Wij
zeggen het voort.

Toos Tubbing
Ik geniet elke dag van het zuivere water en vertel het aan iedereen die langs komt. Ze proeven het ook aan de thee. Ik probeer ze nu nog te stimuleren dat ze het ook gaan gebruiken. Ik doe mijn best en het is tenslotte heel gezond.

Henk Scherff
Het belang van schoon water was ons al bekend, maar dat ons drinkwater zo verschilt van zuiver water: onstellend! Mensen letten tegenwoordig veel meer op het belang van goede voeding. Ik denk dat water een sluitpost is. Jammer, het zou de hoogste prioriteit moeten hebben. We wisten het niet. We gingen er van uit dat onze overheid geen vervuiling zou toestaan. Als je in Papendrecht aan de wethouder naar de luchtkwaliteit vroeg, werd geantwoord dat Papendrecht binnen alle normen bleef. Met enig boerenverstand, optelsom van A-15 en de N3, de rivier en de weg uit de polder, kon je wel nagaan dat het niet klopte. Aan de kwaliteit van de lucht kun je niet veel doen, maar water is een andere zaak. Vroeger stond er een reclame in de krant: zou het er wel in willen pompen...!" Mensen, koop een osmoseapparaat. Ga een keer minder met vakantie en ga genieten van schoon water.


Dorien Ketel
Superrrrrrblij met deze zuiver water kraan!!
Filtert echt alles!! Zo lekker!!
Je kan meten wat de droogrest van water is (hoeveelheid deeltjes die nog in het water zitten zeg maar): gewoon kraanwater in Gouda is nu 302, met de Brita kan wordt er wel wat uitgehaald maar dit filter zit blijkbaar ook weer vol.
0 is niet goed, er moet wel wat mineralen in zitten.
En dan nu 29 uit de kraan. Hoe cool!!
"Het smaakt als bergwater" zei mijn moeder net. Nou inderdaad, mjam!!
Ik werd enthousiast door Karel Thieme. Hij organiseert avonden over zuiver water en legt van alles uit. Ook kan je de verschillen proeven tussen allerlei merken wat we hier in NL kunnen kopen.

Dit is zo'n dingetje van 'dit hadden we eerder moeten doen'. Dikke vette aanrader!!

Marianne Olmer
Gewoon kraanwater vonden wij altijd prima genoeg om te drinken, tot we zuiver water ontdekten. Er zit een wereld van verschil tussen kraanwater en zuiver water! Als we iets willen drinken hebben we nu het liefst water. Zuiver water vinden wij echt lekker en dat geldt ook voor de kinderen. Het effect op thee is ongelooflijk. De echt zuiver water kraan hebben wij nu ruim een jaar en nog elke dag zijn wij hier blij mee. Absoluut geen spijt van onze aankoop, we kunnen het iedereen aanbevelen.
Herma Klok
Ik beleef dagelijks veel plezier aan mijn zuiverwaterinstallatie. Het is het opofferen van een 1/2 keukenkastje meer dan waard. Elke dag verbaas ik me weer over kleine, maar zeker niet onbelangrijke verschillen in zaken waar ik nu zuiverwater gebruik i.p.v. gewoon leidingwater. Hier enkele voorbeelden:

  • De waterkoker voor de thee blijft spontaan schoon.
  • De tere kanten sommige wel 100 jaar oud, van mijn klederdracht mutsen, verharden niet en zijn veel makkelijker te stijven.
  • De gasten heb ik maar 1 keer hoeven uit te leggen wat lekker water is en wat gewoon water is en de keuze is volledig vrij. Je snapt het al. De oude pet-flessen worden nu dagelijks gevuld en gaan mee naar de verschillende bouwplaatsen, want dit is toch veel lekkerder.
  • Mijn strijkijzer met stoom is gewoon een feestje op zich geworden.
  • Voor een piano life saver system is het ook zeker raadzaam.
  • Waterkefir-, kombucha- en moederazijn culturen doen buitengewoon goed.

En ja, we zijn nog lang niet uit getest hier, zeker wat betreft voedselbereiding en bewerking (inmaken en wecken). Dus ja; elke dag is het een feestje, sinds de Aquapeak geïnstalleerd is.

Olivier Olmer
In oktober 2017 ben ik naar een waterbewustwordingsavond geweest. Daar maakte ik kennis met zuiver water. Kort daarna kwam ik erachter dat ik veel te weinig water dronk. Ik kreeg een diagnose waaruit bleek dat ik structureel uitgedroogd was. Het lukte mij niet om 2 liter kraanwater te drinken. Sinds de aanschaf van het waterzuiveringssysteem lukt mij dit wel. Nu voelt mijn haar zachter en mijn huid voelt minder droog aan. 

Menu

Settings

Klik voor meer producten
Geen producten gevonden