oxoweb829347

Wat betekent echt zuiver water voor onze klanten

In een korte film over Aquapeak wordt je meegenomen naar onze klanten. Zij komen aan het woord en je ziet ook onze monteur in een van de keukens aan het werk.
Hierbij krijg je een duidelijk beeld van echt zuiver water voor je kan betekenen.

Ik wil een waterfilter, maar wat nu?

Om zuiver water te kunnen tappen in je eigen keuken is een waterfilter van Aquapeak een goede oplossing. Deze past over het algemeen altijd in het gootsteenkeukenkastje. Belangrijkste keuzes die te maken zijn is de kraan en wel of niet laten installeren.

Werking van de Aquapeak

De Aquapeak wordt op de waterleiding aangesloten, zodat je voor consumptiegebruik toegang hebt tot zuiver water. De aquapeak scheidt water in zuiver water en een afvalwater stroom. Dit komt omdat er gebruik gemaakt wordt van een scheidingsmembraan. Hierdoor wordt er altijd een optimale kwaliteit van het water geproduceerd in tegenstelling tot filter technologie. Bij filters hopen de gefilterde stoffen zich op in het filter, waardoor een filter verzadigt kan raken. Dan neemt de kwaliteit van het gefilterde water af en leidt soms tot slechter water dan het drinkwater. Met een scheidingsmembraan loopt het vuile water af via de afvoer.

Wij vinden het dan ook onnodig om al het water te zuiveren, vanwege een verlies van drinkwater via de afvoer om top water te verkrijgen. Vandaar dat wij een aparte kraan hebben voor het tappen van optimaal zuiver water dat uitsluitend gebruikt wordt als dit nodig is.

De Aquapeak produceert tussen de 10 a 12 liter water in een uur. Deze wordt opgeslagen in een 6 liter water tank, zodat je voor normaal gebruik altijd voldoende water tot je beschikking hebt.

Kraankeuze

Voor het tappen van zuiver water gebruik je een apart kraan. Er zijn twee soorten kranen. Je kunt kiezen voor een aparte eenwegkraan die naast je keukenkraan wordt geplaatst of een driewegmengkraan, waarbij je regulier warm en koud drinkwater kan gebruiken en zuiver water. Voor het zuivere water is een apart hendeltje op de drieweg mengkraan.

Aquapeak waterfilter

Met een Aquapeak waterfilter zuiver je 90-99,9% van onwenselijke, schadelijke en giftige stoffen uit het leidingwater.

Het door de Aquapeak gezuiverde water is qua zuiverheid en smaakbeleving te vergelijken met bergwater.

De voordelen van Aquapeak waterfilters:

✓ hoge graad van waterzuivering
✓ verwijdert PFAS, medicijnresten, hormonen chemicalien en pesticide
✓ gemakkelijk in onderhoud
✓ compact en degelijk design
✓ compleet met montagemateriaal
✓ eenvoudig zelf te installeren
✓ geschikt voor Quooker

 • 225,00 €
  De Milaan roestvrijstalen drieweg mengkraan is een kraan met een uniek design, waarmee zuiver water getapt kan worden en het reguliere koud en warme drinkwater.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 295,00 €
  De roestvrijstalen drieweg mengkraan Florence is uniek. Met zijn uitneembare kop kun je eenvoudig de spoelbak schoonmaken en de drinkwatertoevoer met een knop op de uitloop uit en aan zetten. In de houder zit de uitloop voor het zuivere water. Het geheel is elegant weggewerkt met top materialen. RVS is een uitstekend materiaal voor het gebruik in...
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  De Como roestvrijstalen drieweg mengkraan is een kraan met een uniek design, waarmee zuiver water getapt kan worden en het reguliere koud en warme drinkwater.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  Met de Trento drieweg mengkraan kunt u zowel het zuivere water tappen als regulier koud en warm drinkwater. Het de linker hendel wordt het zuivere water bediend en met de rechter hendel het reguliere koud en warm leidingwater.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  De Kopenhagen driewegmengkraan is een roestvrijstalen geborstelde drieweg mengkraan. Een kraan voor het zuivere water en een mengkraan vor het koud en warm leidingwater.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  Stijlvolle en praktische zuiver water drieweg mengkraan De Aquapeak Vancouver drieweg mengkraan heeft een aparte handel voor het tappen van vers gezuiverd water dat rechtstreeks uit de Aquapeak zuiver water voorraadtank komt. Naast het tappen van zuiver drinkwater kun je met deze driewegkraan gewoon leidingwater tappen en mengen voor warm en koud water.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  Drieweg keukenkraan voor zuiver water Met de Aquapeak Oslo drieweg keukenkraan tap je naast regulier koud en warm leidingwater ook zuiver water drinkwater afkomstig uit de Aquapeak waterfilter.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  Een degelijke praktische drieweg keukenkraan De Aquapeak Helsinki drieweg keukenkraan heeft een haakse boog en staat daarmee mooi in een wat strakker ingerichtte keuken. In de kop van deze keukenkraan zit een aparte uitloop voor gezuiverd water. Uit de andere uitloop komt warm of koud leidingwater.De bediening van de hendel om zuiver water mee te...
  0 - 0 - - 0
  Bestel

Menu