oxoweb829347

Aquapeak logo
Aquapeak drieweg keukenkranen

Aquapeak heeft een breed aanbod drieweg design keukenkranen waarmee je zowel warm en koud leidingwater kunt tappen.

Er is bij alle driewegkranen sprake van aparte leidingen en aparte uitlopen voor regulier leidingwater en gezuiverd water, te bedienen door twee aparte hendels. De grote hendel is voor het tappen van regulier koud en warm leidingwater, de kleine hendel is voor het tappen van het gezuiverde water.

Je kunt kiezen uit verschillende vormen, materialen en kleuren voor een keukenkraan die het beste in jouw keuken past.
 

Toont 1 - 8 van de 8 items
 • 225,00 €
  Stijlvolle en praktische zuiver water drieweg mengkraan De Aquapeak Vancouver drieweg mengkraan heeft een aparte handel voor het tappen van vers gezuiverd water dat rechtstreeks uit de Aquapeak zuiver water voorraadtank komt. Naast het tappen van zuiver drinkwater kun je met deze driewegkraan gewoon leidingwater tappen en mengen voor warm en koud water.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  Met de Trento drieweg mengkraan kunt u zowel het zuivere water tappen als regulier koud en warm drinkwater. Het de linker hendel wordt het zuivere water bediend en met de rechter hendel het reguliere koud en warm leidingwater.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  De Como roestvrijstalen drieweg mengkraan is een kraan met een uniek design, waarmee zuiver water getapt kan worden en het reguliere koud en warme drinkwater.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 295,00 €
  De roestvrijstalen drieweg mengkraan Florence is uniek. Met zijn uitneembare kop kun je eenvoudig de spoelbak schoonmaken en de drinkwatertoevoer met een knop op de uitloop uit en aan zetten. In de houder zit de uitloop voor het zuivere water. Het geheel is elegant weggewerkt met top materialen. RVS is een uitstekend materiaal voor het gebruik in...
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  Een degelijke praktische drieweg keukenkraan De Aquapeak Helsinki drieweg keukenkraan heeft een haakse boog en staat daarmee mooi in een wat strakker ingerichtte keuken. In de kop van deze keukenkraan zit een aparte uitloop voor gezuiverd water. Uit de andere uitloop komt warm of koud leidingwater.De bediening van de hendel om zuiver water mee te...
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  Drieweg keukenkraan voor zuiver water Met de Aquapeak Oslo drieweg keukenkraan tap je naast regulier koud en warm leidingwater ook zuiver water drinkwater afkomstig uit de Aquapeak waterfilter.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  De Kopenhagen driewegmengkraan is een roestvrijstalen geborstelde drieweg mengkraan. Een kraan voor het zuivere water en een mengkraan vor het koud en warm leidingwater.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
 • 225,00 €
  De Milaan roestvrijstalen drieweg mengkraan is een kraan met een uniek design, waarmee zuiver water getapt kan worden en het reguliere koud en warme drinkwater.
  0 - 0 - - 0
  Bestel
Toont 1 - 8 van de 8 items

Aquapeak drieweg keukenkraan voor zuiver water

Met de Aquapeak drieweg keukenkraan tapt je zowel regulier warm als koud leidingwater.  Via een handig apart hendeltje op de keukenkraan heb je dan altijd zuiver water binnen handbereik voor het maken van koffie, het zetten van thee en het bereiden van gezond eten.

Aquapeak heeft een breed aanbod aan drieweg keukenkranen in diverse vormen, stijlen, metalen en kleuren die aan te sluiten zijn op de Aquapeak waterfilters.

Menu